Yaay!

Da blir det lilla hårfarge på meg på fredag! Gleder meg. I tillegg til å kjøpa hårfarge skal jeg på kino med Adna, Marita, Renie og Sylwia! :D<3 Gleder meg. Vi skal se "Harry Potter og dødstalismanene del 1" omg. Det høres bedre ut på engelsk "Harry Potter and the Deathly Hallows part 1." Ja. Totally, Mye kulere. Anyways! Jeg gleder meg til døde her. Sylwia skal være hos meg resten av helga. Så vi får det nok gøy. Skal se på film bl.a! Da blir det "The Covenant" og "All The Boys Love Mandy Lane" eller hva den het. xD Gleder meg veldig til å gå på kino å se den nye HP filmen da!

Som sagt hater jeg egentlig å legge til innlegg på bloggen som ikke har bilder med. SÅ JEG SLENGER MED ETT BILDE AV HP 7! Enjoy the picture guys.


*Glede seg* <3

 

- Solveiig <3

2 kommentarer

Marian

15.nov.2010 kl.21:00

jeg skal også se Harry Potter på fredag :D

All The Boys Love Mandy Lane er bra :D

Solveiig!

16.nov.2010 kl.16:56

Marian: Så kult! :DD HIGH FIVE MARIAN XD<3

Har sett den en gang før :D Men det er lenge siden. x]

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

14, Samnanger

Jeg er meg... Du er deg. ALLE ER FORKSJELLIGE. Don't like what you read? Then WHY are you reading it? XD solveiig.bolstad@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^ Skriver ikke så ofte! Er ikke fast blogger, det kan ta måneder før det kommer nye innlegg, men takk til de som gidder å sjekke! ;DD<3

Kategorier

Arkiv

hits