Let's get retarded!

Mehe, digger den sangen. Om du lurer så er det Black Eyed Peas som har laga den eide sangen. Jeg har offisielt joina Mina sin fine verden der alle ponnyer spiser regnbuer og bæsjer sommerfugler. Er ikke det en fin verden? :'DD Jeg synst den EIER. EHEHEHEH. Du trenger ikke komme med argumenter altså. For den verdenen eier no matter what lssssmmmm. Jeg er sulten :C Men vil ikke spise noe. Høhø, morrooo. NÆT. Men altså. Ja. Idag hadde i selvfølgelig LMT i tysken. KOSELIG. Jeg hadde OFC GLEMT det... Så det gikk rett til helve**e for å si det sånn. Jah. Ke$ha er kul 8] RIGHT? Jeg har BIll Kaulitz plakat på døra mii (A). Åsså fikk jeg 2 av verdens kuleste plakater i dag lssm. Av Paramore og Green Day. Synst jeg begynner å få litt vell mange Green Day plakater, men det gjør jo ikke noe. FOR DE EIER. Ehehe. Ja.. Å? Så du lurer på hvor mange jeg har? Jeg har.. *Telle* 1....2....3...4... JEG HAR ALTSÅ 9 STK. Ehehe. OK, det var ikke så mange dah. Men ANYWAYS. Hva har du gjort på idagda? JEG HAR SILLY BANDZ XD LOLMEG. Jeg skal kansje ture til Arna i morgen, men bare om jeg gidder det. For jeg har nemmelig ikke millioner av kroner. Så jeg har ikke nok penger til å ta toget fra Arna til byn med Malene for å så møte Isa og deretter være med dem på hip hop. Pluss at jeg ikke orker å traske rundt i byn. Mamma gidder ikke komme å hente meg på søndagen heller og jeg orker ikke å stresse med buss såeh. SORRY MALENE. Du er jo ikke ved dataen så du svarer ikke på msn XD FUDEGDA.

 

....

 

JEG ELSKER BRING ME THE HORIZON. Gjør du? Har du hørt om den nye cd'n deres? Den eier! Hører på den nå. Crucify me <3 (1. sangen) Albumet heter "There is a hell, believe me I've seen it. There is a heaven, let's keep it a secret". Det owner alle andre album av hvilken som helst artist.


"There is a hell, believe me I've seen it. There is a heaven, let's keep it a secret." <3

Jeg elsker det, har hørt på det minst en gang hver gang jeg har logga på dataen. Hører det på spotify, men har veldig lyst til å eie et sånt fantastisk album. :D Si hva faen du vil. Jeg elsker det <3 Lydverket har iallefall gitt de en god anmeldelse! Sjekk DET ut HER.

 

Hvilken musikk hører du på?

Liker du albumet til BMTH?

 

Laterrrr biatchesss. n__n

6 kommentarer

Marian

28.okt.2010 kl.21:01

TOKIO HOTEL :D<3

Solveiig!

28.okt.2010 kl.21:23

Marian: Hahahah xDDD Ofc :3<3

sylwia

31.okt.2010 kl.19:23

Eg sku minne deg på den prøven! :P

Og du SKAL EIE ein sånn fantastiskk cd av BMTH :DD

Solveiig!

31.okt.2010 kl.20:22

sylwia: Ja, det skulle du!! YOU HOE! :C BUT I forgive you :3<3

YAY! Can't wait! Gleder meg sinnsykt til å holde det himmelske albumet i hendene mine :DD<3 I JUST CAN'T WAIT! Vil gjerne eie alle de andre albumene dems også Sylwia (A) xD* HInt, hint*XD

sylwia

31.okt.2010 kl.20:24

du kan sikkert få noke til bursdag, for no har eg ikkje råd til alle :P

Solveiig!

31.okt.2010 kl.20:26

sylwia: Okeeei (A) XDD Du er snill du : DD HAHAH, jeg ser ut som den emoen på web cammen x]]

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

14, Samnanger

Jeg er meg... Du er deg. ALLE ER FORKSJELLIGE. Don't like what you read? Then WHY are you reading it? XD solveiig.bolstad@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^ Skriver ikke så ofte! Er ikke fast blogger, det kan ta måneder før det kommer nye innlegg, men takk til de som gidder å sjekke! ;DD<3

Kategorier

Arkiv

hits