Ehehehe C:

Jaddah! Her var jeg igjen x] Gikk glipp av MTV World Stage sist Tokio Hotel var med DD: Savner konserten :C Vil spole tilbake til 03.03.10 da jeg fikk møte Marian (<3) for første gang og ikke minst sett favoritt bandet mitt live etter omtrent 5 år! DET EIDE! Var du ikke der? SHAME ON YOU. FOR DU GIKK GLIPP AV DET MEST AWESOME SOM HAR SKJEDD I 2010! Ehehe C: Iallefall ifølge meg. Men gikk glipp av MTV World Stage som jeg skrev. FU MEG >.< Hadde verken strøm eller internett. Så det var litt veldig nedtur. Åsså hadde jeg sånn fremføring i forrige uke (engelsk) hahaha, failet skikkelig på slutten a fremføringen! LoL. Ifølge meg var Marilyn Monroe født 20 år elns etter at hun døde. LOLMEG. Solveig i ett nøtteskall. Ehehehe... Heh... Jodaa... Jeg og Adna skal ha fremføring om sølv i neste naturfag time. Hoho, lurer på åssen det kommer til å gå. xD Gleder meg til skisesongen starter da! Kan endelig opp i eikedalen og stå på snowboard igjen da! Gleder meeeg. C: Nett om du liker snø eller ikke driter jeg i, for jeg elsker det C: Det er så fint. MEN ALTSÅ. Jeg synst at ett innlegg uten bilde elns blir kjedelig... SÅ JEG ADDER ETT RANDOM BILDE JEG HAR PÅ DATAEN JEG.


I ADORE HIS FREAKIN' BEAUTIFUL EYES ! <3 (Copyright! Jeg har faktisk laga det C: SPØRR FØR DU TAR HELST. Visst du ikke gjør det kan du bare ta å dra dit pepperen gror... eheh xD)

DET VAR RANDOM OKEI? C: HEEELT utav det blå poppet det opp... sier vi C: Do not say you didn't like that picture... Coz I know you did. EHEHEHE. HEH.. Tåler ikke julebrus C: eller var det den skiva jeg åt? Jeg vet ikke, men nå er jeg veldig trøtt. NATTA FOLKENS. Sovner sikkert ikke før 2. Jeg er trøtt nå, men når jeg har lagt meg ligger jeg med de kuleøynene i senga og glor i taket. AGAIN! Solveig i ett nøtteskall. Ehehe..heh...he..eh... Nattaa... C:

2 kommentarer

Marian

28.okt.2010 kl.18:25

savner 3 mrs jeg og :( <3 og jeg savner deg! <3

kan jeg stjele det Bill Kaulitz bildet? (a)

Solveiig!

28.okt.2010 kl.18:27

Marian: Jaa, ikke saant? D: Fml :C Awii, jeg savner deg ogsååå <3

Jaok, siden jeg er så glad i deg så C: <3

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

14, Samnanger

Jeg er meg... Du er deg. ALLE ER FORKSJELLIGE. Don't like what you read? Then WHY are you reading it? XD solveiig.bolstad@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^ Skriver ikke så ofte! Er ikke fast blogger, det kan ta måneder før det kommer nye innlegg, men takk til de som gidder å sjekke! ;DD<3

Kategorier

Arkiv

hits