Neglelakk!

Ja, jeg absolutt ELSKER neglelakk! Driver å lakker neglene nett nå faktisk! Er glad i litt sterke, men fine farger. Jeg fikk litt lyst på lilla negler, så da lakker jeg dem lilla da! :D Håper det blir bra. Liker ikke å lakke mine egne negler! Får det ikke til på den høyre handa! Det blir alltid så stygt. Håper jeg får dfet til i kveld. Kryss fingrene folkens!

 

 
Neglelakkene mine <3 xD Den ene er ikke med D:


Andre ting jeg digger: Ja, andre ting jeg digger er jo litt av hvert. Jeg absolutt ELSKER musikk. Jeg digger også: Pizza, Red Bull, Monster, Snowboard, Solbriller, Nerdebriller, Å Ta Bilder, Brus, Vann, Morsome&Barnslige ting (Så lenge det ikke blir FOR barnslig ^^), Mobilen&iPoden min osv.... Musikk er liksom det jeg lever for. Håper jeg har en OK musikksmak. Liker egentlig alt innen musikk sålenge det ikke er: Jazz,Blues&Opra. Det tåler jeg bare ikke. Jazz blir for kjedeligt, samme med Blues, menst opra får jeg vondt i hodet av. (No offense...) Men selfølgelig har jeg jo noen favorittiserte kattegorier innen musikk! Hvem har vel ikke det? Jeg elsker: Rock, Alternative, Dance, Electronica, HipHop også må en jo digge screamo! :D<3 Det er mine favoritter liksom. Favoritt artister og band har jeg jo også! Jeg elsker: Bring Me The Horizon, Breath Carolina, Lady Gaga, Lady Sovereign, Bullet For My Valentine, Escape The Fate, EminEm osv... Men om du vil vite noe mer om dette så er det bare til å si ifra. Nå har jeg vel egentlig fortalt det meste om musikk stilen min, men det er bare til å spørre! Uansett om det er musikk eller noe annet.

 


Lady Sovereign <3Monster <3

Vi blogges! 

- Solveiig <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

14, Samnanger

Hej! Her kommer jeg til å skrive om mye rart som interesserer meg! ;D ENJOY! Lurer du på noe? blackxrocks@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^

Kategorier

Arkiv

hits