Endelig ett innlegg!

Såhär! Her har dere ett innlegg å kose dere med! Har (Forhåpentligvis) mye å skrive om idag! Så det blir sikkert flere innlegg i ett! 

 

Til å begynne med idag så vil jeg gratulere lillesøsteren min med 7 års dagen sin! Er så glad i deg vennen miin! <3 Så Gratulerer så MYE med dagen! 


Nok en gang gratulerer jeg deg med dagen lille søster <3 


Over til andre ting her! Jeg har endelig fått til å legge innpå noen bilder! Har så mye å vise så mesteparten av bildene kommer i ett annet innlegg. 

Oppsumering: Her er en liten oppsumering fra de siste ukene/dagene. Forrige helg var jeg med Malene på nattåpent i Arna. Det var kjempe koseligt. Der møtte vi Jan Gunnar og Isabell! Så vi hadde det gøy. Jeg og Malene måtte gå i 10-11 tia fordi vi skulle sitte barnevakt for småsøsknene hennes. Vi klarte oss! Vi hadde det kjempe gøy... Helt til jeg sovna... Oops? Sorry for det Malene. Var bare så trøtt fra natta/dagen før såe... Hehe. Vi spilte pensum den kvelden. Jeg vant! Men det var jo ikke så løye når vi hadde spørsmål som var for 1-4(?) klasse. Anyways... jeg følte meg smart! Hihi... Dagen etter var vi littegranne med Mathias. Da vi satt på brygga, sendte jeg melding med Adna menst de snakka om ting og tang. Plutselig stod det en and ca 1 halv meter fra meg. Den var litt skummel... Har bilde av den. Hadde det som bakrunn en stund også... Men Malene synst det var teit! Så nå har jeg en stein vegg som jeg og Malene tagga ned med kritt som bakrunn. Hihi. Så jeg hadde det gøy i helga. Mandag og Tirsdag var det skolen som var i veien til at jeg kunne finne på noe. Hadde det gøy på Tirsdag da! På skolen, i engelsk timen. Med Ingvild og Adna! Haha, jeg og Ingvild laga musikk med tyggispapir! Adna bare lo. Også laga jeg facebook profil til ei i klassen som aldri lager seg en visst ikke jeg hadde gjort det. Hehe. Så det var vell sånn passe greit da. Hm... Åja... Idag... Skal vi se, I dag våkna jeg 07.00 av alarmen, men så viste det seg at jeg var så dårlig at jeg såvidt gredde å komme meg innpå badet. Så idag har jeg vært hjemme og ligget i sengen med iPodden. Har vært oppe i stua med Espen (Broren min), Mamma, Synne og Mini også en stund. Men så endte det opp med at jeg satte meg ned her og begynte å blogge... Så nå sitter jeg her og blogger. Og nå har jeg merka at jeg faktisk har skrevet mye. Shiit! Men nå må jeg begynne på mitt neste innlegg! Hehe. 

 

En ting før jeg legger dette ut! Jeg lurer på om jeg skal begynne å foreslå litt musikk på bloggen... I hvert innlegg liksom... som f.eks det jeg hører mye på den dagen/uka eller bare en helt random sasng jeg fant på youtube... Si din mening... Så får vi se om det blir noe av! Leav a comment pleas! <3

 

- Solveiig <3


8 kommentarer

QUIZZA

12.mai.2010 kl.21:32

så søt !

cattamakkaallapakka

12.mai.2010 kl.21:34

Si grattis fra meg da :DD
legg ut favoritt sangene dine da ? :D

12.mai.2010 kl.21:39

gratulere med dagen til henne, fin blogg du har:)

hyggelig med kommentar tilbake, www.sugarlydia.blogg.no

Marian

12.mai.2010 kl.21:42

søstra di er søt :)

høres ut som om du har hatt en morsom uke :D savner deg og Malene :'( <3

anbefal musikk :D en sang du liker veldig godt :D

Solveiig!

12.mai.2010 kl.21:55

Kommenterer ALLTID tilbake til: Har nettopp lagt ut mine to favoritt sanger denne uka. Hehe :D Håper du liker dem ^^

Solveiig!

12.mai.2010 kl.21:56

cattamakkaallapakka: I will ^^

Solveiig!

12.mai.2010 kl.21:57

Marian: I knoow O.O xD Men hu kan være Pain In The Ass sometimes... Don't let the look fool you xD

Har vel egentlig det :D Helt til i dag -.- Savner deg og! D: <3 Jeg må få russekort av deeg frøken løken xD <3

Har lagt ut mine to favoritt sanger denne uka! :D Kommer helt sikkert til å komme en ny i mårra, men who cares? xD

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

14, Samnanger

Hej! Her kommer jeg til å skrive om mye rart som interesserer meg! ;D ENJOY! Lurer du på noe? blackxrocks@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^

Kategorier

Arkiv

hits