Er SÅ klar for sommerferien!

Jeg er så lei av alt som har noe med skole og gjøre! Jeg er dritt lei lekser! Jeg må sitte her og skrive ferdig en story til i morgen. Altså... Jeg har så vidt 1 DAG å gjøre den ferdig på! Jeg står HELT fast. Har ikke peiling på hva jeg skal skrive lenger... Jeg står helt fast.
Jeg er SÅ klar for sommerferien nå! Gleder meg! Er det ikke 10 uker igjen elns? Isåfall bør 10 uker gå FORT! For jeg vil ha ferie. Skulle ønske jeg var gammel nok til å reise rundt alene! Da ville jeg reist til Japan altså til byen TOKYO!! Eller ett litt varmere strøk som Spania, LA eller Miami! ^^ Gleder meg allerede! Jeg og Malene skal jo reise verden rundt :'D Gleder meg Malene!


Tokyo <3Los Angeles aka LA! <3


Hvor vil du reise?

Gleder du deg til sommerferien?


<32 kommentarer

Heidi :]

15.apr.2010 kl.22:20

Seff!! Jeg er så lei av vinteren nå at jeg vil at det skulle vere sommer heile året, men det blir litt får kjedeleg. Jeg skal dre til Kypros ( veit ikke heilt hvordan det skrivest) i Hellas. Det er min første gong jeg reiser med fly, dra til andre land ( som ikke er sverige og danmark), og bo på et hotel. ( Jeg veit! det hørest litt dumt ut)

--h--

Solveiig!

15.apr.2010 kl.22:24

Heidi :]: hehahe :D Så gøy ^^ Kos deg då :]

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

14, Samnanger

Hej! Her kommer jeg til å skrive om mye rart som interesserer meg! ;D ENJOY! Lurer du på noe? blackxrocks@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^

Kategorier

Arkiv

hits