Rått!

Gaah! Det var SÅ gøy på Tokio Hotel konsert! Fatter ikke at jeg har stått 2-3 meter fra Bill, Georg og Tom! :D Gustav var jo så langt bak på scenen D: Men guuuud! Ble skvist skikkelig i køen... Fy flate, har fortsatt vondt i ryggen og armene... Men fy faen! Det var SÅ verdt det! Jeg stod i samme rom som bandet jeg har vært fan av siden 2005! OMG! Jeg skal på neste! Jeg MÅ! Og da ska Adna og Silje være med! Håper jeg iallefall... Også vil jeg møte Marian igjen! Savner henne! <'3 Håper å treffe henne igjen også! 

Bill Kaulitz! Stod 2 meter fra ham! O.O

 


Dårlig bilde D':

 


Har ikke blogga på ei stund nå! Så da får jeg vel ramse opp litt ting og tang som har skjedd i vinterferien! Jeg har da ikke sovet natt til onsdag! Fy flate! Vet ikke hva som gjorde det. Men var jævla hyper fra natt til onsdag til torsdag natt. Jeg sov ikke på 2 dager og 12 timer! Det er crazy. Men iallefal.. Vi hadde det så morsomt på Gardemoen når vi kom opp rulletrappa... Ikke sant Malene? Jeg trynte som faen pga de høye skoene mine... Så jeg følte meg bokstavligtalt som en fugl som ikke kunne fly! Jeg lå på gulvet og lo i kansje.. Tja... Ett kvarter? Fy flate, at det går ann! Haha. Det var FLAUT!

 

Da vi kom gjennom tollen måtte vi vente i 2 timer på flyet... 2 TIMER! Jeg og Malene tulla oss litt... Hihi. Vi tok bilder og gikk fra den ene siden av flyplassen til den andre. LoL. Vi har fritids, men må jo ha noe å gjøre på i 2 timer. Ikke sant? 

Siden jeg kom hjem har jeg bare slappa av. Det er litt deilig det og. Skulle bare ønske jeg fikk 1 dag til å være med Marian. Det hadde vært gøy. Også har jeg veldig lyst til å se Tokio Hotel Live igjen en dag. Jeg SKAL se dem live igjen. De var helt RÅ live! Er du anti fan så kommer du til å ha helt annen mening om dem etter at du har sett dem live!

- Var du på TH konserten?

- Hva har du gjort i vinterferien?

- Solveiig!

2 kommentarer

Michelles make-up blogg

06.mar.2010 kl.21:36

Er innom bloggen din og legger igjen en hilsen:)Ha en fortsatt fin helg!Klem:)

Silje Sølberg

06.mar.2010 kl.21:39

hmm, vet ikke hva slags ord jeg kan bruke... herlig kanskje ;p

Også du... jeg bare lurer litt anngående hva du skriver om på bloggen din osv... HVA LIKER DU Å LESE OM PÅ ANDRES BLOGGER? :)

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

13, Samnanger

Hej! Her kommer jeg til å skrive om mye rart som interesserer meg! ;D ENJOY! Lurer du på noe? blackxrocks@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^

Kategorier

Arkiv

hits