Random.

Har ikke blogga så mye i det siste. Har bare ikke hatt noe å blogga om, men i dag/kveld har jeg tenkt å blogge helt random! Jeg kommer til å blogge om det ene og det andre altså. F.eks Musikk, ting jeg har gjort på denne uka, Konserten på onsdag osv..osv.. 

 

Nett nå sitter jeg her i senga mi... Helt alene *Snufs* Anyways! Nett nå snakker jeg med Malene pusen min på MSN, Hun er den eneste som vil snakke med meg! OMG... Haha. Jeg hører også på mye rar musikk. Som f.eks Bodyrox ft Luciana, BYZ, Snoop Dogg, Cascada og Tokio Hotel. Vet ikke hva jeg skal finne på egentlig. DER jeg sa det! Jeg finner ikke på noe i kveld. Der har du meg. Sitter på rommet, alene, snakker med 1 person av 14 personer på MSN, hører på helt random og rar musikk og gleder seg til konserten som er om 2 dager. 
Du er pwetty<3 Malene :'D

 

I dag skal jeg i eikdalen på snowboard! Det blir digg forhåpentligvis, skal ha med meg Mini og Adna i det store trekket denne gangen! Du skal Mini! Cuz i'm evil. Hoho, jeg skal hoppe skikkelig denne gangen, også SKAL jeg raile.. Jeg er nødt. Hehe, håper det ikke er så mye vind der oppe! Da blir det freakin' kaldt. Jeg skal nok greie meg. Skal være skikkeli wannabe Shaun White! Haha. Det greier jeg nok ikke. Men det er jo låv å drømme? Ikke sant?

Står du på snowboard?

Hvilken musikk hører du på, noene tips?

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Solveiig!

Solveiig!

13, Samnanger

Hej! Her kommer jeg til å skrive om mye rart som interesserer meg! ;D ENJOY! Lurer du på noe? blackxrocks@hotmail.com ;D Ta kontakt ^^

Kategorier

Arkiv

hits